32871788_10215611890547835_8688025069445709824_n.jpg

Brasseriemad

med kærlighed til den lokale råvare.

Her tryller vi med sæsonaktuelle, lokale og økologiske råvarer.

Brasseriet åbent torsdag til lørdag fra kl. 18.00

Maden er moderne dansk med indslag af både fransk og italiensk.


 


Aftenmenu

Brasseriet er åbent torsdag til lørdag fra kl. 18.00

 

Forretter

Friteret kalvebrisler Blomkålspuré – blomkålscudité - rødvinssauce

Kartoffel-porresuppe Sprød parmaskinke - kartoffelchips

Koldrøget laks Sprød rugbrød – rygeost – syltet agurk – syltet rødløg

108 kr.

Mellemret

Risotto med gammelknas Løgpuré - frisésalat

118 kr.

Hovedretter

Skindstegt kulmule Grillet butternut squash – spinat - hasselnødsmør

Stegt svinemørbrad Sprød polenta – bagte rødbeder - svampesauce

Confiteret andelår Sød kartoffelkompot – stegte rodfrugter - appelsinsauce

208 kr.

Desserter

Appelsin-is Appelsingel – mørk chokolade – hvid chokolade

Æblekompot Marcipanis – makroner - granatæble

3 slags ost Marmelade - sprødt

78 kr.

3 retter 368,-

4 retter 418,-

Vinmenu

3 gl. 295 kr.

4 gl. 395 kr.

Menukort gældende fra uge 44 til og med uge 50

 

Hertil hjemmebagt brød og smør

Postevand er uden beregning ved køb af andre drikkevarer