32871788_10215611890547835_8688025069445709824_n.jpg

Brasseriemad

med kærlighed til den lokale råvare.

Her tryller vi med sæsonaktuelle, lokale og økologiske råvarer. 

Brasseriet åbent torsdag til lørdag fra kl. 18.00 og køkkenet lukker kl. 20.00

Maden er moderne dansk med indslag af både fransk og italiensk.


 


Aftenmenu

Brasseriet er åbent torsdag til lørdag fra kl. 18.00

 

Forretter

Salat – parmaskinke – melon - gedefraiche-timian dressing

98,-

Fiskesuppe – fisk - rygeost - urter

98,-

 

Hovedretter

And – æbler – spinat – gulerødder

188,-

Dagens fisk- polenta - tomat - squash

188,-

 

Dessert

Dagens sødt 

78,- 

Dagens oste (3 stk.) med sødt og knas

78,-

(5 stk. + 25 kr.)

 

3 retter 328,-

 

Hertil hjemmebagt brød og smør

Postevand er uden beregning ved køb af andre drikkevarer