Krondyr.jpg

Brasseriemad

med kærlighed til den lokale råvare.

Her tryller vi med sæsonaktuelle, lokale og økologiske råvarer.

Brasseriet åbent torsdag til lørdag fra kl. 18.00

Fra uge 26 -32 er Brasseriet åbent onsdag-søndag fra kl. 18.00. Onsdagene er med helstegt pattegris og de resterende dage a la carte.

Maden er moderne dansk med indslag af både fransk og italiensk.

Menuen opdateres hver tirsdag, så vi altid kan servere de mest friske og sæsonaktuelle råvarer til dig


 

Aktuelle menu

Forretter

Avocado-appelsinsalat

Svampefrikassé

Okselever – smeltede løg - sauce

108 kr.

Hovedretter

Linsotto - fisk

Gammeldags oksesteg

Svineskank en papilotte

228 kr.

Desserter

Jordbær - double cream

Creme brulée

Ost – knæk - marmelade

88 kr.

3-retter 378 kr.

 

IMG_3189.jpg
32806136_10215611889827817_5476233660615098368_n.jpg

Pssst.. vi laver også mad ud af huset

Vælg ud fra aktuelle menu eller kontakt os for andre ønsker samt priser.