Kommende- & nuværende arrangementer 


Her på siden kan du se og læse mere om hotellets nuværende og kommende arrangementer.

Vildtaften

3 retter inkl. vinmenu
Fredag d. 24. maj kl. 18-21
898 kr. pr. person
Min. 15 deltagere

Stegt foie gras – svesker & æble – sprødt brød – glace med calvados

Krondyrfilet – pommes fondant – rødbede – sauce med blåbær

Sprød kage – kørvel – kærnemælksis – karameliseret kartoffelskræl

Farsdag

Onsdag d. 5. juni kl. 18-21.00
299 kr. pr. person
Min. 20 deltagere

Forret: Rilette af svinenakke - sprødt - urtecreme - tyttebær - bacon

Hovedret: Bøf af kalv - årstidens grønt - glace af portvin og madagascarpeber - bearniase

Dessert: Ny brownie - is

vejers_06.jpg

Pinsemenu

Fra d. 6.-10. juni kl. 18-21.00
350 kr. pr. person
Min. 15. deltagere

Forret: Tangsalat - laks - jumfruhummer - soyamayo - mango

Hovedret: Grillet flanksteak - nye kartofler - spæde grøntsager - glace

Dessert: Moderne koldskål - friske bær - sorbet

Sommer(hus) og bobler

Smagsprøver og tapas
Lørdag d. 8. juni kl. 12-16.00
Gratis

Tapas indeholder:
Ost og pølse med tilbehør
Koldrøget laks
Hønsesalat - rejesalat

Pinsebrunch

Søndag d. 9. juni kl. 09.30-12.30
250 kr. pr. person
Min. 40 deltagere

Indeholder bl.a. oste, yoghurt, varmrøget laks, røræg, croissant, pålæg og hjemmebagt brød

Sankt Hans 2019

Søndag d. 23. juni kl. 17.30-22.00
250 kr. pr. person
Min. 75 deltagere
Båltaler: kommer senere

Forret: Hvidvinsdampede muslinger - bacon - frosk brød - rørt smør

Hovedret: Onglet (oksekød) - blomkål - spidskål - bælgfrugter - nye kartofler - glace

Dessert: Ny citrontærte

Helstegt pattegris

Hver onsdag fra uge 26 til og med uge 32
kl. 18.00
Pris: 250 kr. pr. person inkl. 1 genstand

Helstegt pattegris med tilbehør

Høstfest

Lørdag d. 31. august kl. 17.30 - 01.00
250 kr. pr. person
Min. 40 deltagere

Buffet:
Halmrøget sild - karrysalat
Sild marineret i æble-blåbærrom - syltede løg - æblekompot
Æg - spiseligt halm - rejer
Salater
Græskersuppe - ristede kerner - stegte rejer
Ragout på svineskank - kartoffelmos - sauce
Confiteret høne - pommes rissolé - rødvinsglace
Bærbrownie - frugtkompot - karamel