Her kan du læse om vores musik

 

Kom og oplev Gianni Ciriani 

Hver aften i juli kan I opleve den dygtige Gianni Ciriani fra Italien, der med sin fantastiske stemme leverer den ultimative hygge stemning i hotellets restaurant alle ugens dage fra 18-21.

 

Gianni Ciriani fra Italien er uddannet professor i musik og spiller tangentinstrumenter, saxofon, trompet, harmonika, og synger på flere sprog såsom dansk, norsk, svensk, engelsk, italiensk, tysk, fransk og spansk.

Gennem 27 år har Gianni med stor succes turneret i Norge, hvor han sammen med sit orkester udgav tre albums, der alle solgte guld. En af de mest kendte melodier var ”Save Your Love”, som blev et kæmpehit i duet med Kirsti Sparboe.

Siden har han været tilbage i Venezia, hvor han fik sit eget tv-show, og i perioder optrådte han desuden for de bedre kredse på et af Monacos flotteste hoteller. Her blev han med sit brillante pianospil og flotte sang hurtigt en favorit blandt gæsterne.

Ciriani bor for tiden i Danmark, hvor han har oparbejdet sig et godt marked og renommé både som soloartist og i samarbejde med danske musikere. Derudover har han bygget et flot lydstudie, hvor han sammen med det han synes bedst om, nemlig at optræde for folk, arbejder som tekniker og producent.

Gianni Ciriani kan forbavse selv den mest kræsne, når det gælder fremførelse fra sit righoldige repertoire og store musikalske spændvidde fra de sidste pop-hits til Rock, Klassisk, Jazz, Folk mm.