Tak for dit besøg på vores hjemmesiden

Alle priser / tilbud / ophold på hjemmesiden er ikke gældende. Kontakt info@vk-b.dk for tilbud. Mange tak og beklager ulejligheden

Bestil dit ophold på badehotellet nu

Book her

Enkeltværelse

Hotellet råder over 14 enkeltværelser. Alle vores værelser er med eget bad/toilet, tv, hårtørrer og gratis internet. Vores enkeltværelser er beliggende i både stueetagen og på 1. sal. 
Værelserne i stueegtagen, har egen udgang udtil. 

Dobbeltværelse

Hotellet har 28 dobbeltværelser, hvoraf 18 vender mod vest. De er alle sammen udstyret med fjernsyn, hårtørrer, to sammensat enkeltsenge, store lyse vinduer samt egen balkon hvor der er rig mulighed for at sidde og nyde den pragtfulde udsigt over klitterne, solnedgangen og ikke mindst freden og roen.
Nogle af værelserne er udstyret med badekar og resten med bruser. I de store værelser, der vender mod vest, er der mulighed for en ekstra opredning. Kontakt receptionen for mere information. 

Lejlighed

På hotellet har vi 4 lejligheder. Alle lejligheder er udstyret med et lille køkken, fjernsyn, sovesofa og et seperat soveværelse. I to af lejlighederne er der to toiletter. 
Lejligheden har plads til 4 personer. Bemærk dog at sovesofaen selv skal reddes, hvis man ønsker at benytte den.
Det er gæstens eget ansvar at vaske op. Er der beskidt service ved afrejse tilkommer et gebyr på 400 kr. 
Det er muligt at opgradere vores ophold fra et dobbeltværelse til en lejlighed istedet. Kontakt receptionen for at høre nærmere.

Feriehus

Hotellet råder også over et feriehus med plads til 6 personer. Det er udstyret med åben spisstue, køkken, fjernsyn, sofa, skrivebord, grill, udeplads m. møbler og 6 senge. Gæsten har selv ansvar for slutrengøring, men kan tilkøbes for 500 kr.
Det er muligt at opgradere vores ophold fra et dobbeltværelse til feriehuset. Kontakt receptionen for at høre nærmere.