Tak for dit besøg på vores hjemmesiden

Alle priser / tilbud / ophold på hjemmesiden er ikke gældende. Kontakt info@vk-b.dk for tilbud. Mange tak og beklager ulejligheden

Miniferie

En fantastisk mulighed hvis i trænger til adspredelse og nye oplevelser. Med 3 overnatninger i det vestjyske, er der rig mulighed for, at besøge mange af områdets interessante særværdigheder, tage på shopping tur eller blot nyde freden, roen, lyden af de brusende bølger og lange gåture i den unikke og autentiske natur.

Opholdet inkluderer:
3 overnatning i delt dobbeltværelse
3 x morgenbuffet
2 x 2-retters menu
1 x 3-retters menu
1 x eftermiddagskaffe og kage

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 1449 kr.

Enkeltværelsetillæg 200 kr.

Ekstra opredning: 300kr/nat
Ekstra opredning børn: 200kr/nat

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen.

Tilbudet gælder kun mellem 1. januar 2018 og 25. juni 2018
Med forbehold for udsolgte dage samt ændringer

OPLEVELSER I OMRÅDET

Der er mange spændende steder at besøge, når i vælger at bo på Vedersø Klit Badehotel.

Blot 5 km herfra ligger den lille by Vedersø, hvor den danske digterpræst Kaj Munks præstegård er beliggende. Både præstegården, der jævnligt byder på fortællinger og rundvisninger, samt Vedersø kirke, hvorfra Kaj Munk drev sit præsteembede, er spændende historiske steder, der bestemt er et besøg værd. 

I fiskerbyen Thorsminde, der ligger unikt placeret mellem hav og fjord 17 km herfra, finder i det nyrenoverede Strandingsmuseet Sct. George, som beretter om verdens værste stranding der kostede mere end 1300 menneskeliv og om lokalbefolkningens møde med søfolk fra hele verden.

Længere mod nordøst kan nævnes den hyggelige havneby Lemvig, med et aktivt handelsliv og kører i yderligere 25 km nordpå, lander i på spidsen af Harboøre Tange nemlig i Thyborøn. Her kan i besøge vestkystens største Kystcenter med ikke mindre end 5000 m2 oplevelser for hele familien, eller det populære Jyllandsakvarie, hvor dem der tør, kan holde en krabbe eller klappe en haj.

 

Køres der i stedet sydpå, kommer i efter blot 16 km til Søndervig som er en aktiv turist by, med butikker, cafeer, badeland, bowlingcenter og andre spændende aktiviteter for børn og voksne.

Fortsætter i sydpå kan i køre via Holmsland Klit mod den populære ferieby Nymindegab. Holmsland Klit er en kun 1-2 km bred klittange, der afskærer Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet – et unikt stykke af den vestjyske natur, en ægte og autentisk naturoplevelse, hvad enten det foregår i bil eller på cykel.

Midt på tangen Ligger Hvide Sande, som hvert år trækker verdens bedste og mest talentfulde skulptører til for at skabe den imponerende Sandskulpturfestival. Det er bestemt også et ”must see”.

Af større byer findes 26 km sydøst for hotellet den charmerende gamle købsstad Ringkøbing beliggende ud til Ringkøbing Fjord med masser af liv, historie og kultur.

Og 35 km mod øst finder i den smukke Kultur og Handelsby Holstebro, med dråber af kunst og kultur på ethvert gadehjørne. Her findes museer, musikteater, cafeer samt mange og forskelligartede butikker i en af Danmarks længste ubrudte gågader.